Utorak, 16. travnja, 2013. Komentiraj

Pregled top predavanja na WinDays 2013

Pregled top predavanja na WinDays 2013

Tjedan dana prije početka donosimo vam pregled najzanimljivijih i najočekivanijih predavanja, onih koja se ne propuštaju. Prezimena postave top predavanja ovogodišnje WinDays konferencije – Benko, Minasi, Januszkiewicz, Kristensen, Garelli i Asfour.

Computer Fraud: Best Practices, Paula Januszkiewicz

Pridružite se Pauli u predavanju o raznorodnim opasnostima koje vrebaju u zakutcima interneta, ali i na popularnim web odredištima poput Facebooka i Twittera. Po nešto za svakoga: malware, ponašanje botneta, lažne investicije, krađe kreditnih kartica i Zeus.

Više o predavanju

Stronghold to Strengthen: Advanced Windows Server Hardening, Paula Januszkiewicz

Za sve koji od mreže žive i rade, predavanje o jačanju sigurnosti servera, internetskih servisa, ali i same hardverske infrastrukture. Demonstrirat će se jedinstveni načini konfiguriranja Windows 8 i Windows Server 2012 pogodni za okruženja koja zahtijevaju iznimnu sigurnost.

Više o predavanju

The New Windows:  What to Do, and When to Do It, Mark Minasi

Poslastica za sve IT-ovce – predavanje o isplativosti nadogradnje na Windows 8, u režiji Marka Minasija, omiljenog govornika o svijetu IT-a. Je li vrijeme da SANove zamijenimo Storage Spacesima, čekati ili ne čekati Service Packove, hoće li novi touch orijentirani Windowsi poskupiti troškove čišćenja staklenih površina u vašoj kompaniji? Sve to i više na ovom predavanju.

Više o predavanju

Istraživanja iz Microsoft Researcha na području proširene stvarnosti, Hrvoje Benko

Na ovom predavanju Hrvoje će demonstrirati niz projekata proširene stvarnosti temeljenih na tehnologiji sličnoj Kinectu, ali objasniti i što je to Microsoft Research, na čemu rade i koje su dugoročne posljedice trenutnog rada Microsoft Research odjela.

Više o predavanju

Bigger, Faster, Stronger: Optimizing ASP.NET 4 and 4.5 Applications, Mads Kristensen

75 minuta praktičnih savjeta, jasnih naputaka i „ratnih priča“ iz iskustva Program Managera za Web Platforms & Tools tim. Kako, gdje i kada optimizirati ASP.NET aplikacije za sve koji od weba žive i rade. Također, vidjet ćemo da proces optimizacije aplikacije nije tromjesečni projekt.

Više o predavanju

Razvoj Windows Phone 8 – pogled iznutra, Miro Jurić

Kako napraviti bolji, jači i brži uređaja uz istu bateriju? Uz pomoć kombinacije softvera i hardvera. Na ovom predavanju saznat ćete kako je to postignuto kod WP 8-ice, što se promijenilo još od vremena Windows CE operativnog sustava i što nas čeka u budućnosti ovog OS-a.

Više o predavanju

IMD: Mastering s new reality: a competitiveness outlook for 2013 and beyond, Stephane Garelli

Zašto je Hrvatska 57. od 59 zemalja na listi Godišnjaka svjetske konkurentnosti, što možemo učiniti da napredujemo na listi i što trebamo učiniti u digitalnom dobu da krenemo u smjeru razvoja. Predavanje o konkurentnosti, budućnosti i napretku koji možemo ostvariti.

Više o predavanju

Inteligentni cyborg menadžeri, Tamim Asfour

Da je hrvatski pojam znanstvene fantastike ponešto drugačiji od svjetskog, pokazat će i predavanje vodećeg europskog stručnjaka za automatizaciju i robotiku. Ono što mi smatramo fantastikom, vani je već u uporabi, a o svemu najviše govori i činjenica da se EU opredijelila za automatiku i robotiku kao jednu od strateški najbitnijih grana industrije za svoje buduće poslovanje.

Više o predavanju

Vidimo se na predavanjima!

Podijeli s prijateljima

Ostavite komentar

  1. Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *
  2. Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Real Time Web Analytics