Četvrtak, 21. studenog, 2013. Komentiraj

Upoznajte tim blogera WinDays14 konferencije!

Upoznajte tim blogera WinDays14 konferencije!

Dan po dan i došlo je vrijeme da predstavimo novi sastav ekipe koja će vam narednih 5 mjeseci vrijedno pripremati zanimljive teme na WinDays blogu. Tri člana tima već poznajete od prošle godine a sada je vrijeme da pročitate što su naša nova tri člana rekli o sebi. U nastavku upoznajte Maria, Petra i Ivana a podsjetite se i “starog” dijela naše blogerske postave.

Mario Bešen

MarioStudiram na preddiplomskom studiju Informatike na Tehničkom veleučilištu Zagreb, smjer Organizacija i informatizacija ureda. Rođen u Zagrebu, živim u Vrbovcu, malom gradiću u blizini metropole. 21 godina života and counting.
Aktivan sam u Microsoft Student Partner programu gdje sam stekao poznanstva i iskustvo i cijenim što imam priliku biti okružen cool ljudima. Zaljubljenik sam u tehnologiju, zanima me sve vezano uz računala ali i mobilne tehnologije. Donedavni pobornik malog zelenog droida, prebacio se na Windows Phone 8 i nisam požalio. :) Smatram se prilično svestranim pa me zanima sve i svašta ali se nekako najviše fokusiram na Windows 8 i Windows Phone 8.  U slobodno vrijeme sviram u tamburaškom orkestru i klavijature.

Petar Kovačević

PetarStudent sam četvrte godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva i član Microsoft student partner programa od kraja 2012. godine, gdje sam radio na promociji Microsofta i Microsoftovih tehnologija akademskoj zajednici. Držim predavanja i radionice na temu Windows 8  i razvoja Windows 8 aplikacija, kao i interne sastanke studentske development grupe. Početkom 2013. započinjem honoraran rad kao developer u Axilisu. Fokusiran uglavnom na razvoj u Microsoftovom .NET-u, radim na raznim projektima i dobivam veliko znanje i iskustvo u izradi web aplikacija (ASP.NET MVC), desktop aplikacija (WPF, Windows 8) i mobilnih aplikacija (WP7/8).  U Axilisu se dobro upoznajem i s Windows Azure platformom koju danas aktivno koristim i na svojim samostalnim projektima.

Ivan Marković

IvanStudent sam 3.godine preddiplomskog studija računarstva na Elektrotehničkom fakultetu u  Osijeku te Microsoft Student Partner. Aktivno sudjelujem u radu Microsoft Student Partner programa kao i cijele Microsoft zajednice u Osijeku. U slobodno vrijeme najviše proučavam Cloud Computing, od mrežne infrastrukture pa sve do Microsoft Servera 2012, a zanimljiv mi je i razvoj web aplikacija koristeći ASP.NET. Također ono što me zanima i o čemu nastojim naučiti što više je business dio unutar IT sektora što uključuje poslovanje startup-a te poduzetništvo i menadžment. Za sebe bih rekao da sam društvena, entuzijastična i vesela osoba. Smatram da je sve ciljeve moguće ostvariti ukoliko se to zaista i želi.

Antonio Pavlinović

AntonioStudent 4. godine računarstva na splitskom FESB-u, Microsoft Student Partner i član WinDays Content tima već duži niz godina. Od osnovne škole bavim se HTML-om i CSS-om, a fascinira me svijet web-a i korisničkih sučelja još od ranih dana, što je na kraju rezultiralo uključenjem u IT svijet početkom fakultetskog školovanja.
Moja skrivena strast su klijentske tehnologije (Javascript, jQuery, AngularJS), eksperimentiranje s njima, pa posljedično većinu vremena provodim u Visual Studiu. Trenutke van razvojnih alata provodim u Wordu gdje nastaje većina mojih tekstova, bez obzira na dužinu i format. Jedan sam od pokretača msacademic.hr portala, trenutno vodim DUMP Udrugu mladih programera i strastveni sam pobornik studentskog entuzijazma i proaktivnosti.

Ilija Brajković

IlijaVeć nekoliko godina sam aktivan na internetskoj sceni, a posljednje četiri godine i aktivno posvećen društvenim mrežama. U duši sam geek, kojeg je život odnio u nešto u čemu još više uživam. Danas sam partner u full-service agenciji za društvene mreže Akcija gdje vodim odnose s klijentima i fanovima. Radio sam kao community manager za najpoznatiji hrvatski startup ShoutEm gdje sam upravljao zajednicom sastavljenom od korisnika iz svih krajeva svijeta. Nakon toga, radio sam s velikim klijentima poput Microsoft Hrvatska, Hemingway bar, Suzuki i Alpro Soya. Redoviti sam predavač na mnogim konferencijama i seminarima u zemlji i inozemstvu, s dva predavanjima na WinDays-ima, a dobio sam i titulu TOP5 predavač na Web::Strategija 12 s predavanjem o kvalitetnom nastupu na društvenim mrežama, prema anonimnim glasovima publike.

Željana Boban

ZeljanaVeć godinu dana magistra ekonomije, koja od ranih školskih dana gaji ljubav prema organizaciji i project managementu. Svoj put prema project managementu pronašla sam na početku studentskih dana kroz studentsku organizaciju AIESEC gdje sam bila u raznim timovima, te vodila projekte s razvojnom i business tematikom, kao što su “Svijet na dlanu”, “Career days”, “Alumni engagement campaign”, itd. Osim navedenog, oduvijek su me zanimale druge kulture, a posebno jezici što je rezultiralo aktivnim korištenjem nekoliko stranih jezika, mnogim putovanjima, te inozemnim studijskim boravkom u sklopu ERASMUS programa. Trenutno sam project manager u full-service agenciji za društvene mreže Akcija, gdje radim na nekoliko jako zanimljivih projekata u različitim granama, od IT-a pa sve do turizma a uplovljavam i u vođenje odnosa s klijentima.

Sada znate tko je s druge strane tekstova koje ćete čitati u mjesecima koji su pred nama. Nadamo se da ćete nas rado čitati ali i da ćete nam dati svoj feedback. Pitajte nas, komentirajte s nama i recite nam što želite čitati a mi ćemo nastojati vaše želje ispuniti!

Do sljedećeg posta… :)

 

 

Podijeli s prijateljima

Ostavite komentar

  1. Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *
  2. Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Real Time Web Analytics