Petak, 21. studenog, 2014. Komentiraj

Ususret 15. izdanju WinDaysa

Ususret 15. izdanju WinDaysa

Microsoft WinDays2015. Najveća poslovno-tehnološka konferencija u ovom dijelu Europe već kuca na vrata u svom „okruglom“ 15. izdanju. Saznajte što nas sve čeka u Umagu!

Promjena u poslovnome svijetu ne manjka, a inovacije u tehnologiji su iza svakog ugla. Što nas čeka u nadolazećem izdanju u Umagu krajem travnja sljedeće godine, kako će izgledati novi sraz umješnosti i smjelosti poslovno-tehnološke elite Hrvatske te koje nam novosti donosi konferencija?

Krenimo redom, od prve, glavne promjene. I ove se godine konferencija sastoji od poslovnog – WinDays Business (21.-22. travnja) i tehnološkog dijela –  WinDays Technology (22.-24. travnja). No, u ovom izdanju konferencije, Business dio stupa na scenu prvi, a kao šećer na kraju ostavljamo tehnološke stručnjake i inovatore. Kako i zašto – slijedi u nastavku.

Otvaramo s poslovnjacima

XV_BUSINESS

Prateći aktualnosti na gospodarskom planu, uz fokus na uzajamnoj međuovisnosti između novih tehnologija i poslovanja te u želji da damo doprinos društvu, nove WinDayse otvaramo poslovnim dijelom konferencije. Konferencija će u fokus staviti probleme poduzetnika te kako im tehnologija može pomoći da prevladaju prepreke u poslovanju.

U tom ćemo duhu otvoriti i temu koja je veliki društveni problem na europskoj i nacionalnoj razini, a to je nezaposlenost mladih. Saznajte koje se uspješne mjere mogu primijeniti u borbi protiv usporene ekonomije, kako ovoj problematici pristupaju poduzetnici iz regije te koju to vrijednost mladi zaposlenici mogu donijeti organizacijama.

Druge dvije aktualne teme bit će pametno upravljanje ljudskim resursima te novi načini poslovanja koje pred nas stavlja ubrzani razvitak tehnologije i gotovo svakodnevne promijene okruženja u kojima poslujemo.

Raspravom i pregledom alata te mogućnosti financiranja dat ćemo prijedlog kako doskočiti poteškoćama i izazovima koje nam donosi današnja ekonomska situacija. U tome će nam pomoći mnoštvo kvalitetnih poduzetnika, uglednih ljudi iz poslovnog svijeta, akademske zajednice, medija te državnih institucija.

Cilj konferencije je formirati zaključke o predloženim koracima za rješavanje problema te ih oblikovati u točke pogodne za javnu raspravu kako bi unaprijedili poslovanje, gospodarstvo i društvo u cjelini. Bilo da je vaše poduzeće dio ICT sektora ili ima s njime doticaja u svome poslovanju, WinDays15 Business konferencija će vam dati odgovor na mnoga pitanja i ponuditi rješenja svakodnevnih operativnih problema uz pomoć tehnologije. Rezultat su nove ideje, pretočene u nove proizvode i usluge, unaprjeđenje poslovnih procesa i bolje iskorištavanje resursa.

Drugi, ali ne manje vrijedan

WD15Tech_web

Nakon poslovnog dijela slijedi poslastica za sve ljubitelje novih tehnologija u obliku WinDays15 Technology konferencije. Tri dana rezervirana za sve entuzijaste željne novih znanja bit će ispunjena predavanjima vrhunskih stručnjaka koji će predstaviti nove tehnologije i pokazati primjene postojećih. Tu će se naći za svakoga ponešto: od predavanja koja će na nižoj razini napraviti pregled najsvježijih novosti pojedinih proizvoda i tehnologija pa do onih namijenjenih naprednim korisnicima, kojima će vrhunski stručnjaci prenijeti najveće tajne i trikove koje su naučili radeći na povećim projektima diljem svijeta.
Novost na ovim WinDaysima koja će zasigurno pobuditi zanimanje sudionika konferencije je WinCoin. To nije novčić koji možete kupiti ili promijeniti u mjenjačnici, već WinDays valuta koju možete „zaraditi“ sudjelovanjem u raznim WinDays15 aktivnostima. WinCoin Club je loyalty program u kojem sudionici konferencije skupljaju bodove za različite aktivnosti (rane prijave, sudjelovanje u upitnicima na društvenim mrežama, ispunjavanje konferencijskih upitnika, posjet sponzorskoj zoni, sudjelovanje na predavanjima). Zasluženo, prikupljeni WinCoini će se tijekom konferencije moći potrošiti u WinCoin Shopu!

 

Sasvim je sigurno da je sve ovo i više nego dovoljno razloga da budete dio Windays15 konferencije, najvažnijeg poslovno-tehnološkog događaja godine u ovom dijelu Europe. Možda baš naiđete na rješenje koje vaše poduzeće treba, dobijete inspiraciju i neku novu poduzetničku ideju. No, jedna je stvar sigurna – čeka vas velik broj kvalitetnih stručnjaka i predavanja. Već treću godinu za redom smo u Umagu, ove godine od 21. do 24. travnja, a vi požurite jer rane su prijave već u tijeku.

Podijeli s prijateljima

Ostavite komentar

  1. Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *
  2. Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Real Time Web Analytics