Petak, 14. studenog, 2014. Komentiraj

WinDays15 Content tim

WinDays15 Content tim

Dragi čitatelji, prije nego krenemo ozbiljno s pisanjem bloga, predstavljamo vam naš ovogodišnji WinDays Content Team. Oni su mladi, ali itekako spremni da vas do travnja sljedeće godine obavještavaju o aktualnostima iz Microsofta te svijeta tehnologije i businessa.

Ana Ledić

Windows 8, Office

Medic

Treću godinu zaredom sam aktivni Microsoft Student Partner, a od svibnja sam i voditelj za Zagreb. Područja interesa su C#/XAML software development, specifično development Windows 8 i Windows Phone 8 aplikacija i baze podataka. Zanimaju me tehnički, ali i poslovni aspekti razvoja StartUp programa.

Studentica sam pete godine profesorskog smjera fizike i informatike na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu.  S ciljem prikupljanja ekonomskih vještina, zaposlila sam se u Iskon Internetu gdje sam član tima prodajne podrške za rezidencijalne korisnike. U slobodno vrijeme bavim se biciklizmom i unapređenjem znanja iz stranih jezika.

Luka Mandić

Windows Phone Development, Office

MandicJedan sam od Microsoft Student Partnera u Osijeku i smatram se poprilično znatiželjnim, strastvenim i  svestranim. No, moj fokus rada je na razvoju aplikacija za Windows Phone platformu te iza sebe imam nekoliko aplikacija i projekata. Tehnologija me oduvijek privlačila, a naročito učenje i informiranje o novim tehnologijama na tu temu.

Osim same razvojne priče, poprilično iskustvo imam i u poslovnom dijelu. Suosnivač sam novoosnovane obiteljske tvrtke Pismoreklam Mandić koja posluje uspješno. Često održavam predavanja o novim tehnologijama kao gost predavač, a i jedan sam od pokretača radio emisije “Geeks on a plane” koja donosi novosti iz svijeta tehnologije i IT-a te se emitira na nekoliko radija u Hrvatskoj. Također, student sam prve godine diplomskog studija računarstva u Osijeku.

Ivan Marković

Cloud computing/Web development

MarkovicTrenutno sam student prve godine diplomskog studija računarstva na ETF-u u Osijeku, zaposlenik sam zagrebačke tvrtke SPAN d.o.o. te sam voditelj MSP programa u Osijeku. U SPAN-u radim na razvoju web i cloud aplikacija koristeći ASP.NET te Microsoft Azure cloud platformu što je ujedno i moje područje interesa.  Osim interesa prema tehnologiji, zanimaju me poduzetništvo i management odnosno vođenje projekata i timova. Proučavam Lean Startup i Customer development metodologije, a u toj sam domeni i pobjednik prvog business hackhatona održanog u Osijeku.

Ivan Pranjić

Devices

PranjicStudent sam nastavničkog smjera fizike i informatike na PMF-u u Zagrebu i Microsoft Student Partner. Pobornik sam općeg znanja, volim znati sve o svemu, pa tako i kada je tehnologija u pitanju. No, ipak su mi u fokusu development, i to Windows 8.x i Windows Phone 8.x aplikacija. Kada nisam za tipkovnicom ili nekom dobrom knjigom, može me se naći u prirodi daleko od velegrada.

 

Branimir Karačić

Marketing consultant

KaracicLjubav prema tehnologiji gajim od malih nogu što me u poslovnom svijetu i usmjerilo da se počnem baviti digitalnim marketingom.  Započeo sam svoju karijeru u Kolektivi, portalu grupne kupovine vodeći najveću affiliate mrežu u regiji i kasnije cjelokupni marketinški odjel. Danas vodim Envy, digitalnu agenciju koja je fokusirana na spajanje offline i online svijeta,  gdje radimo s klijentima iz cijeloga svijeta s fokusom na turizam. Intenzivno pratim i start up scenu u Hrvatskoj i drago mi je vidjeti naše mlade inovatore kako pokušavaju i uspijevaju prenijeti svoje ideje u “real world”.

 

Marina Krizman

Digital marketing

KrizmanSvoje dane provodim u marketinškoj agenciji Envy gdje se ponajviše bavim digitalnim marketingom. Preferiram društvene mreže nad search oglašavanjem, naročito područje upravljanja markom na društvenim mrežama. Kako dolazim iz Rovinja i živim turizam cijeli život, moj velik interes je područje marketinga destinacija i turističkih brandova.

Iz tech svijeta zanima me utjecaj tehnologije na poduzeća i poslovne modele, naročito Sharing economy i njegov utjecaj na turističku industriju te Internet of things i transformacija modela poslovanja poduzeća različitih industrija.

Podijeli s prijateljima

Ostavite komentar

  1. Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *
  2. Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Real Time Web Analytics