Utorak, 19. studenog, 2013. Komentiraj

WinDays blog u novom ruhu

WinDays blog u novom ruhu

WinDays blog je ponovno tu, u svom drugom izdanju, pod okriljem brojke 14. Vjerovali ili ne prošlo je već godinu dana oikako je prvi put ugledao svjetlo dana, Sada smo opet na početku te nas očekuju novi izazovi i brojne teme koje jedva čekaju izaći iz pera naših blogera.

Kao i prošle godine, sadržaj WinDays14 bloga bit će „laganijeg“ karaktera od samog portala, a čitateljima će predstavljati izvor svježih informacija iz ICT svijeta i nadamo se, svima rado čitano štivo. Kroz narednih 5 mjeseci trudit ćemo se biti što zanimljiviji za čitanje i dat ćemo sve od sebe da i naš blog prati slogan same konferencije koji ove godine glasi: „Inspirirani ljudima“.

Vi, naši čitatelji, ste razlog zbog kojeg ovaj blog pišemo pa se nadamo da ćete, zajedno s nama, sudjelovati u kreiranju tema te nas inspirirati kako bi zajedno stvorili vrijedno štivo.

kolaz2

Pripremamo vam intervjue s poduzetnicima, dosadašnjim sudionicima i predavačima, zanimljive infografike te, naravno, neizostavne tehnološke članke. Blogerski tim ove godine ima novi sastav, a svakog člana pojedinačno upoznat ćete kroz naš sljedeći blogpost. Pitajte nas, komentirajte s nama i recite nam što želite čitati a mi ćemo nastojati vaše želje ispuniti!

Pred nama je 5 mjeseci druženja, zajedničkog učenja i dijeljenja znanja pa se nadamo da ćete ih maksimalno dobro iskoristiti i zajedno s nama doživjeti 14. izdanje Microsoft WinDays konferencije!

Podijeli s prijateljima

Ostavite komentar

  1. Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *
  2. Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Real Time Web Analytics